Президентът на Украйна Володимир Зеленски се обърна с изключително емоционални

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски се обърна с изключително емоционални
Коментари Харесай

Зеленски към ЕП: Покажете, че сте европейци, и че няма да ни изоставите

Президентът на Украйна Володимир Зеленски се обърна с извънредно прочувствени думи в онлайн връзка към Европейския парламент, който през днешния ден заседава изключително поради войната с Русия.

Той се постара да стане ясно, че всеки ден умират цивилни, в това число деца, поради съветските агресори и за някои от неговите сънародници през днешния ден е последният им ден, в който ще са живи.

“Без вас Украйна щеше да бъде сама. Борим се за оцеляване и сме доста решени, също колкото желаеме да бъдем равноправна част от Европа. За някои от нас през днешния ден е последният ден. Искаме децата ни да бъдат живи и мисля, че е заслужено. Само през вчерашния ден в Украйна бяха убити 16 деца. Каква военна опасност са децата?, попита попита главнокомандващият.

“Много се веселя да усетя настроението в Екологичен потенциал – през днешния ден сме обединени. Не знаех, че това трябваше да бъде цената на европейското единение. Много е висока, хиляди починаха. Две революции и една война. Ще победим всеки и се веселя, че освен го споделям, а можете да го видите. Показахме, че в същността си сме като вас. Покажете, че сте европейци, и че няма да ни изоставите. Тогава светлината ще победи мрака”, прикани президентът.

Речта му трогна присъстващите на съвещанието, които станаха на крайници и го приветстваха.

“Each square will be Freedom Square. Nobody will break us. Our desire is for our children to live. It seems to me that this is fair, because yesterday 16 children died ” —
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР