Президентът на Украйна Володимир Зеленски се обърна към украинците в

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски се обърна към украинците в
Коментари Харесай

Зеленски: Година на болка, съжаление, вяра и единство

Президентът на Украйна Володимир Зеленски се обърна към украинците в деня на първата годишнина от войната, оповестява Руската работа на Би Би Си.

" На 24 февруари милиони от нас направиха избор: не бялото знаме, а синьо-жълтото. Не бягство, а среща. Среща с врага. Съпротива и битка ", се споделя в обява на украинския президент в " Туитър ". Беше година на болежка, страдание, религия и единение. " И това е годината на нашата неунищожимост . Знаем, че това ще бъде годината на нашата победа! "

" Ние оцеляхме. Не претърпяхме проваляне. И ще създадем всичко, с цел да спечелим тази година ", продължи Зеленски във видеообръщението. " Войната промени ориста на доста фамилии, промени обичаите и традициите... "
 Зеленски: Без Крим няма мир
Зеленски: Без Крим няма мир

Путин не се е отказал да превземе Киев

Той се обърна към жителите в окупираните територии : " Украйна не Ви е изоставила, не Ви е не запомнила, не се е отказала от Вас. По един или различен метод ние ще освободим всички наши земи. Ще създадем всичко, с цел да се върне Украйна. И на всеки, който в този момент е заставен да живее зад граница: ние ще създадем всичко, с цел да се върнете в Украйна, с цел да стане допустимо това ".

" Украйна изненада света. Украйна въодушеви света. Украйна сплоти света ", цитира Интерфакс-Украйна думите на Зеленски. - За доказателство можете да кажете хиляда думи, само че няколко са задоволителни. HIMARS, Patriot, Abrams, IRIS-T, Challenger, NASAMS, Leopard ".

On February 24, millions of us made a choice. Not a white flag, but the blue and yellow one. Not fleeing, but facing. Resisting & fighting.
It was a year of pain, sorrow, faith, and unity. And this year, we remained invincible. We know that 2023 will be the year of our victory!
— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР