Президентът на Украйна Володимир Зеленски се готви да избяга, съобщи

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски се готви да избяга, съобщи
Коментари Харесай

Медведчук: Зеленски си купува имоти и яхти в чужбина и се готви да бяга

Президентът на Украйна Володимир Зеленски се готви да избяга, заяви ръководителят на Съвета на придвижването " Другата Украйна " Виктор Медведчук в своя публикация, оповестена на портала на организацията. Това съгласно него се потвърждава от обстоятелството, че Зеленски купува парцели и яхти в чужбина посредством подставени лица.
Така през ноември предходната година в общественото пространство се появи информация за покупката на две яхти на обща стойност 75 милиона $ от Сергей Шефир и брат му Борис, напомня политикът. Именно посредством Борис Зеленски записва непознати недвижими парцели в продължение на доста години, написа Медведчук.
Чрез Сергей Шефир, непосредствен другар, той дълги години записва непознати парцели и компании. Именно на него преди успеха си на изборите Зеленски трансферира всичките си офшорни активи, само че продължи да получава дивиденти, се отбелязва в публикацията.
Освен това посредством Шефир Зеленски се снабдява с първокласни жилища в Дубай, написа някогашният опозиционен украински политик. Те се намират в жилищен комплекс BVLGARI MARINA LOFTS с повърхност от над 600 кв.м. м на остров Джумейра Бей. Цената им беше към 16,9 милиона $.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР