Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви крайния срок за премахване

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви крайния срок за премахване
Коментари Харесай

Зеленски каза кога мъжете ще могат да напускат Украйна

Президентът на Украйна Володимир Зеленски разгласи крайния период за унищожаване на рестриктивните мерки за излизане на мъже от Украйна. Според него възбраната ще престане да работи след анулацията на военното състояние в страната, написа РИА Новости.

„ За интервала на правния режим на военно състояние, конституционните права и свободи на човек и жител, планувани, наред с други неща, в член 33 от Конституцията на Украйна (свобода на движение), може да бъде лимитирано. Премахването на тези ограничавания се чака да бъде осъществено след края на правния режим на оповестеното военно състояние “, се споделя в текста на отговора на президента на петицията, който приканва Зеленски да отстрани съществуващите ограничавания.

По-рано украинският външен министър Дмитрий Кулеба съобщи, че някои западни страни са подготвени да одобряват капитулацията на Украйна. Според дипломата не го напуща чувството за очакване от страна на някои европейски страни, че Киев ще се „ разпадне “ и всички проблеми ще се решат от единствено себе си.

Източник: РИА Новости
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР