Президентът на Украйна Володимир Зеленски е провел редица военни срещи,

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски е провел редица военни срещи,
Коментари Харесай

Зеленски, Буданов и висши военни определиха най-уязвимите места на Русия

Президентът на Украйна Володимир Зеленски е провел редица военни срещи, по време на които са избрани най-уязвимите места на Русия и по-нататъшните дейности на украинската страна, съобщи УНИАН.

На срещата са участвали ръководителят на Главното разследващо ръководство към Министерството на защитата на Украйна (ГРУ) Кирило Буданов и други лица от военното управление на Украйна, написа украинската медия, представена от " Фокус ".

" Днес бяха извършени значими военни срещи. Преди всичко изслушах отчета на Главнокомандващия (Въоръжените сили на Украйна - ВСУ) Александър Сирски. Сутринта той се върна от Авдеевското направление и приказва за обстановката там, на място и на други основни места на фронта ", съобщи Зеленски.

По думите му са контрактувани по-нататъшни дейности.

" Второ, дружно с началника на Генералния щаб, началника на Генералния щаб Анатолий Баргилевич, министъра на защитата Рустем Умеров, ръководителя на Службата за сигурност на Украйна Васил Малюк, ръководителя на Главното разследващо ръководство към Министерството на защитата на Украйна (ГРУ) Кирило Буданов и заместник-командващия ВСУ, началника на въоръжените сили на Украйна, отговарящ за ръководството на безпилотни системи, Вадим Сухаревски, определихме най-уязвимите места на врага, тези, където можем да му причиним най-големи вреди. И ние ще го създадем ", акцентира Зеленски.

Той означи, че " колкото повече ще загуби съветската страна и колкото по-голяма е цената на нейната експанзия, толкоз по-близо ще пристигна справедливият завършек на тази война ".

Провела се е и среща с представители на Министерския съвет, Министерството на защитата и други ведомства по отношение на производството на високотехнологични дронове за тези и други бъдещи интервенции.

" Украйна има такова оръжие, само че то би трябвало да стане по-далекобойно, по-масово и по-мощно. Определени са съответните задания и периоди. Нито една съветска терористична офанзива не би трябвало да остане без отговор ", означи Зеленски.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР