Президентът на Украйна ще стане президент в изгнание. Ако успее

...
Президентът на Украйна ще стане президент в изгнание. Ако успее
Коментари Харесай

САЩ подготвят евакуацията на Зеленски

Президентът на Украйна ще стане президент в заточение. Ако успее да избяга от съветските военни

Американските управляващи към момента се нуждаят от сегашния президент на Украйна Владимир Зеленски, с цел да блокира работата по основаването на новото държавно управление в Киев, съобщи някогашният министър председател на Украйна Николай Азаров. Според него даже Зеленски да е в Киев, в случай че обстановката се утежни, Съединени американски щати ще го изтеглят.

„ Той незабавно ще бъде отведен от Киев, тъй като американците се нуждаят от него жив, незасегнат, като законен президент, и по този метод ще блокират всяка работа по основаването и влизането в пълномощия на новото управление на Украйна. Следователно Зеленски няма от какво да се опасява.

В същото време Азаров се съмнява в способността на Зеленски да договаря. Според него е допустимо да се контракти нещо с тези, които имат действителна власт и които се слушат, а националистите в армията надали ще създадат това.

Той също по този начин изрази убеденост, че управляващите в Киев няма да одобряват неутралния статут на Украйна и признаването на ЛНР и ДНР, защото Съединени американски щати няма да позволен това. Според Азаров главната цел е била реализирана във Вашингтон - почнало клане и колкото по-дълго продължава, колкото повече човешки, материални, финансови запаси се харчат за този спор, толкоз по-добре за янките.

Основната цел, съгласно Азаров, в този момент е оставката на сегашните управляващи в Киев.

„ Подчертавам, че в този момент главният въпрос е да се спре кръвопролитието и да се възвърне мирът в Украйна. Единственото решение на този проблем е оставката на цялата тази камарила, това е най-важната задача ", сподели той.

** * Николай Азаров - украински политик. Бивш министър-председател на Украйна (11 марта 2010 - 28 января 2014). Един от създателите, член и ръководител на Партията на районите. Народен народен представител на Украйна II, V, VI и VII свиквания. Доктор на геоложки и минералогични науки, професор.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР