Президентът на UFC Дейна Уайт разкри на пресконференцията си след

...
Президентът на UFC Дейна Уайт разкри на пресконференцията си след
Коментари Харесай

Какво е казал Хабиб след нокаута на Порие срещу Конър?

Президентът на UFC Дейна Уайт разкри на конференцията си след огромната галавечер в Абу Даби, че е приказвал мигновено с Хабиб Нурмагомедов след нокаута на Дъстин Порие против Конър Макгрегър.

" Дейна, бъди почтен със себе си, видя какво се случи. Аз съм на друго равнище от тези хора, а и към този момент съм ги побеждавал ", е споделил руснакът на Уайт. Самият президент изглеждаше отчаян, че няма да може да провежда още един конфликт с присъединяване на Нурмагомедов, а огромното му предпочитание беше това да е реванш против Конър.

Естествено, откакто Макгрегър беше нокаутиран в средата на втория рунд от Порие, то няма логичност да получи нова опция за купата в лека категория. Несериозно е да се счита и че Хабиб би се върнал в осмоъгълника за дуел против новия кандидат в дивизията Майкъл Чандлър, който нокаутира Дан Хукър в дебюта си в UFC.

Дейна Уайт разясни, че Нурмагомедов няма да задържа леката категория с неактивност и евентуално ще бъде планувана борба сред Порие и Чандлър за овакантения шампионски пояс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР