Президентът на UFC Дейна Уайт посочи трима от най-обещаващите бойци

...
Президентът на UFC Дейна Уайт посочи трима от най-обещаващите бойци
Коментари Харесай

Шефът на UFC посочи най-обещаващите бойци

Президентът на UFC Дейна Уайт уточни трима от най-обещаващите бойци в лигата, които предлага да се наблюдават от близко през 2021 година, съобщи boec.bg.

„ Разбира се, Хамзат Чимаев. Това, което ми харесва у този човек, е, че той желае да се бие непрекъснато. Момчета, които са толкоз положителни като него, желаят да се бият от самото начало. Но не всеки желае да се бие с него, затова е мъчно да се провеждат борби.

Имаме и Кевин Холанд. Точно като Чимаев, той желае непрекъснато да се бие. През 2020 година индивидът завоюва пет борби. Той е занимателен и мощен.

Третият е Хоакин Бъкли, който през 2020 година сътвори един от най-споделяните моменти в историята на UFC с този нокаут “, сподели Уайт.''

26-годишният Хамзат Чимаев има връх 9-0. Чеченецът с шведски паспорт дебютира в UFC през юли 2020 година и води три борби, като завоюва ранни победи във всички.

28-годишният Кевин Холанд има общ баланс 21-5. Американецът организира пет борби през 2020 година, като всички те бяха сред 16 май и 12 декември. Холанд регистрира четири ранни победи и един път реализира триумф със съдийско решение.

26-годишният Хоакин Бъкли има връх 12-3. През октомври спортистът нокаутира доста ефектно Импа Касанганай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР