Президентът на UFC Дейна Уайт не е доволен от постъпката

...
Президентът на UFC Дейна Уайт не е доволен от постъпката
Коментари Харесай

Конър Макгрегър и Дейна Уайт се хванаха за гушите

Президентът на UFC Дейна Уайт не е удовлетворен от постъпката на Конър Макгрегър. Преди няколко дни огромната звезда на организацията пусна чат сред него и Уайт, в който приказват за бъдещето на Макгрегър в клетката. " The Notorious " желае от Дейна да му уреди пердах с Диего Санчес, само че получава отвод, написа " mma.bg ".

Пред медиите след UFC 253 Дейна Уайт показа, че Макгрегър е нарушил мъжкия код на достойнството, откакто е пуснал чата в обществените мрежи. Уайт, който е огромен почитател на Конър и не го крие, този път не спести рецензии към своя любим и показа, че неговото деяние е било мръсна постъпка.

“Има хора, които наляво и надясно ми разправят за постовете на Конър Макгрегър. Всички тук знаят, даже дамите знаят, че има мъжки код на достойнството, а неговата постъпка е нещо, което не би трябвало да правиш. Конър наруши този код. Не се вършат такива неща. Това е едно от най-мръсните неща, които може да направиш. Говорихме за Диего Санчес. Няма по какъв начин да си войник, който е номер 2 или 3 в ранглистата и да ми искаш дуел с 39-годишен войник, който е отвън ранглистата”, съобщи Дейна Уайт.

Отговорът на Макгрегър не закъсня.

“Този код беше нарушен от теб. Дейна, ти излъга, че съм отказвал борби, приятелю. Казах ти, че желая да се удрям с Джъстин Гейджи през май, а ти сподели, че не желая. Не става въпрос за Диего. Той беше просто заряд, с цел да има повече борби. Също по този начин ти участваше и в договарянията с Мани Пакиао. Спри да лъжеш”, отвърна Макгрегър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР