Президентът на UFC Дейна Уайт наскоро разкри плановете си, според

...
Президентът на UFC Дейна Уайт наскоро разкри плановете си, според
Коментари Харесай

Фъргюсън към Макгрегър: Той е шампион на хартия, ще го размажа

Президентът на UFC Дейна Уайт неотдавна разкри проектите си, съгласно които Конър Макгрегър ще би трябвало да пази купата си в лека категория против краткотрайния първенец, Тони Фъргюсън, по някое време идната година.

След това заявки, „ Прословутия” и „ Торбалан” стартираха акция за идната борба посредством забавни колажи и монтажи в обществените мрежи. За да чуем Тони да споделя, че Конър има потребност някой да го срита по задника, защото той не бил нищо друго, с изключение на първенец на хартия, който не защитил в никакъв случай някоя от купите си.

Макгрегър договаря за появяването си в Световната федерация по кеч

„ Този човек се има потребност от това някой да го срита. Няма различен съперник пред него, единствено аз съм, тъй че той би трябвало да се опита да сплоти коланите. Не можеш да избягаш. Ако искаш да се биеш за пари с Нейт, остави колана и се омитай”, съобщи Фъргюсън.

източник: Gulliver/Getty Images

В края на краищата, Фъргюсън твърдо има вяра, че Конър не желае да се среща с него по никакъв мотив.

„ Той няма гръбнак, няма храброст, той не загатна името ми нито един път. Каза, че ще гледа срещата, а по-късно не обели и една дума. Той освен е гледал, само че е седял в яхтата си, казвайки: „ Мамка му, Tорбалан идва за мен, мрачния жътвар идва за душата ми”. Това си е споделил той и се е уплашил, по тази причина от този момент не е споделил и дума”, приключи Фъргюсън.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР