Президентът на UFC Дана Уайт има голямо желание да види

...
Президентът на UFC Дана Уайт има голямо желание да види
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Много искам да направим реванш между Сайборг и Нунеш


Президентът на UFC Дана Уайт има огромно предпочитание да види реванш сред Аманда Нунеш и Крис Сайборг.
Още през декември 2018, Нунеш се изправи против страшилището в женския ММА, с цел да се трансформира в първата жена, която е първенец в две категории на UFC. " Лъвицата " прегази Сайборг за 51 секунди и шокира света.

Уайт постоянно подхвърляше изказвания, че Крис не желае втори опит против Аманда. Жустино отхвърли изказванието на Уайт. По време на конференцията след UFC 240, Дейна сподели, че откровено се надява двете да изиграят реванш.

" Харесва ми концепцията. Страшно доста! Това е мач, който желая да направя. Така че ще забележим какво можем да измислим. Надявам се да успеем. Ако Сайборг в действителност желае да се бие, аз не виждам за какво да не създадем борбата.” сподели Уайт. “Ако погледнете резюмето ми, за 20 години не съм съумял да направя договорка с бойците единствено за един дуел. Мисля, че това се случи един единствен случай... Така и не успяхме да създадем дуела сред Фьодор и Брок Леснар. Това е единственият мач, в който не съумях да се договоря с войник. "

Кристин Жустино победи Фелиша Спенсър този уикенд посредством единомислещо съдийско решение. Срещата бе подгряваща за главното събитие на UFC 240. Това бе и последната борба в контракта на Сайборг с UFC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР