Президентът на УЕФА Александър Чеферин се изказа много ласкаво за

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин се изказа много ласкаво за
Коментари Харесай

Президентът на УЕФА засипа с похвали Борислав Михайлов

Президентът на УЕФА Александър Чеферин се изрече доста ласкаво за работата на Борислав Михайлов. Той съобщи, че е удовлетворен от срещите, които е провел до този миг в България и акцентира, че българският футбол се развива с много прилични темпове.

“Доволен съм от срещите, които имах до този миг. За мен беше значимо, че държавното управление и кметовете са подготвени да развиват футбола. Очевидно тяхното взаимодеиствие с БФС е на високо равнище. За всички е ясно в цяла Европа, че България е футболна страна. По отношение на инфраструктурата нещата се развиват с прилични темпове. Разбира се, постоянно може и по-добре. Подчертах, че тази национална футболна база е една от най-красивите и добре направени в цяла Европа”, съобщи Чеферин.

“Той е деец в изпълнителния комитет. Познава всички в УЕФА. Михайлов е мой другар, само че това не е задоволително, тъй като би трябвало да вършиш работата си добре, когато си член на УЕФА. Понякога даже, когато става дума за ползите на българския футбол, той е много нападателен към нас, само че това е разбираемо”, добави още той.

“Знам, че има конгрес на БФС през февруари. Що се отнася до другия претендент, не съм го срещал персонално, само че си ги припомням като футболист. Той беше отличен играч”, разяснява Чеферин.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР