Президентът на УЕФА Александър Чеферин отново предупреди Ювентус, Реал Мадрид

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин отново предупреди Ювентус, Реал Мадрид
Коментари Харесай

Чеферин с ново предупреждение към Ювентус, Реал Мадрид и Барселона

Президентът на УЕФА Александър Чеферин още веднъж предизвести Ювентус, Реал Мадрид и Барселона, че не са отървали Суперлигата. " Справедливостта от време на време е мудна, само че постоянно идва ", съобщи Чеферин.

Дисциплинарната комисия публично приключи дисциплинарното произвеждане против клубовете заради правосъдни дейности, подхванати в мадридски съд. А това значи, че тези клубове сигурно ще могат да вземат участие в Шампионска лига през сезон 2021-2022.

Това обаче може да не ги защищити изцяло от следствията от плана за разединение. “Не съм влизал в дисциплинарното дело, само че съгласно мен това не е дефинитивно решение. Първо изясняваме правните въпроси и по-късно продължаваме ", прибавя Чеферин.

Създаването на Суперлигата има и персонален темперамент, защото Чеферин е кръстник на детето на президента на Ювентус Андреа Аниели.

Той показа още, че е бил отчаян от това, че Аниели го е “излъгал в очите “ за плана единствено няколко часа преди стартирането му. Президентът на УЕФА беше запитан дали ще стисне ръката на Аниели. “Това е персонален въпрос и не желая да се занимавам с него, само че мисля, че той знае ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР