Президентът на УЕФА Александър Чеферин изказа публична подкрепа за присъединяването

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин изказа публична подкрепа за присъединяването
Коментари Харесай

УЕФА подкрепя присъединяването на Мароко към кандидатурата на Испания и Португалия за домакинството на Мондиал 2030

Президентът на УЕФА Александър Чеферин изрече обществена поддръжка за присъединението на Мароко към европейската кандидатура на Испания и Португалия за семейството на Световното състезание по футбол през 2030 година.

" Мисля, че това е добра концепция. Има смисъл да присъединим Мароко. Тази страна е доста, доста покрай Испания и Португалия ", сподели Чеферин на конференция в Лисабон след конгреса на УЕФА.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Дълго плануваната кандидатура на Испания и Португалия притегли Украйна през октомври. Миналия месец към нея се причисли Мароко, който се радва на нов статут във футбола, откакто отстрани Испания и Португалия и доближи до полуфиналите на Мондиал 2022 в Катар.

През 2018-а Мароко загуби борбата за домакинство на Световното състезание през 2026 година, извоювана от Съединени американски щати, Канада и Мексико, и незабавно се опита още веднъж да кандидатства за идващото издание.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР