Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган смята, че съвременна Европа

...
Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган смята, че съвременна Европа
Коментари Харесай

Ердоган: В Европа няма лидер политик

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган счита, че модерна Европа е лишена от водач политик. Това мнение изрази той през днешния ден в Анкара, съобщи ТАСС.

„ Съвременна Европа претърпява рецесия на водачеството и аз не виждам измежду политическите дейци на Европа човек, който можем да назовем примерен европейски водач “, уточни той. Според Ердоган преди подобен водач е бил някогашният федерален канцлер на Германия Герхард Шрьодер, оповестява Българска телеграфна агенция.

Президентът на Турция назова емира на Катар шейх Тамим бин Хамад Ал Тани " млад и динамичен водач в Персийския залив ", тъй като той " постоянно застава на страната на бедните и оказва помощ на нуждаещите се страни ". 

Ердоган сподели също, че има положителни и открити връзки с президентите на Русия и Съединени американски щати. „ Може да не ви харесва Тръмп, само че той беседва с мен доста намерено. Същото се отнася и за Путин, той няма прикрит дневен ред. Заедно ще реализираме мир в района, сподели турският президент.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР