Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган е последният, който може

...
Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган е последният, който може
Коментари Харесай

Нетаняху: Ердоган е последният, който може да чете морал“ на Израел за Ивицата Газа

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган е " последният, който може да чете морал “ на Израел за Ивицата Газа.

 

Това акцентира министър-председателят на еврейската страна Бенямин Нетаняху, откакто турският водач още веднъж го упрекна във военни закононарушения против хората в палестинския анклав, предават съветски медии.

 

" Ердоган, който прави геноцид против кюрдите, който държи международния връх по брой затворени публицисти, които се опълчват на неговото ръководство, е последният, който може да ни чете морал. Израелските отбранителни сили са най-моралната войска в света, която се бори и отстрани ХАМАС, най-отвратителната и брутална терористична организация в света, която е направила закононарушения против човечеството, до момента в който Ердоган я възхвалява и приема нейните водачи “, се споделя в изказване, публикувано от кабинета на министър-председателя на Израел.

 

По-рано денем Ердоган съобщи, че военните закононарушения, които Израел прави в Ивицата Газа, са сравними с дейностите на нацисткия режим на Адолф Хитлер. Турският президент още веднъж упрекна Запада в безучастие на фона на събитията в палестинския анклав.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР