Президентът на Турция Реджеп Таийп Ердоган назова себе си и

...
Президентът на Турция Реджеп Таийп Ердоган назова себе си и
Коментари Харесай

Ердоган определи себе си и Путин за най-опитните полиции в ООН

Президентът на Турция Реджеп Таийп Ердоган назова себе си и съветския водач Владимир Путин за най-опитните политици в Общото заседание на Организация на обединените нации. Той съобщи това в границите на оповестено в петък изявление пред турския държавен ефирен канал TRT, предава ТАСС.
" Ще го кажа пределно ясно... сега в Общото заседание на Организация на обединените нации... има единствено двама в действителност опитни политици, а може и да има някой различен, само че сега не мога да си спомнял: това е президента (на Русия Владимир) Путин и аз. Защото и двамата сме заемали, както поста министър председател, по този начин и президент... ние постигнахме доста, само че пред нас стоят още доста задания “ ", съобщи Ердоган в хода на изявлението, записът от което е оповестен на страницата на ТВ канала в Twitter.
Турският държавен глава означи също положителното съдействие сред Турция и Русия по сирийския въпрос. Според неговите думи, " специфичните връзки " с Путин и тесните контакти сред външнополитическите ведомства на двете страни са помогнали да се реализира напредък в тази сфера и съответно, да се провеждат междусирийските договаряния в Сочи предходната година, добавя организация Фокус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР