Президентът на Турция Реджеп Таийп Ердоган е казал на руския

...
Президентът на Турция Реджеп Таийп Ердоган е казал на руския
Коментари Харесай

Ердоган: Световната общност трябва да преподаде суров урок на Израел

Президентът на Турция Реджеп Таийп Ердоган е споделил на съветския си сътрудник Владимир Путин, че интернационалната общественост би трябвало да преподаде „ недопечен урок “ на за метода, по който се отнася с палестинците.
Това написа изданието The Times of Israel, като се базира на известие от Дирекцията за връзки на турското президентство, в което се споделя, че двамата водачи са говорили по телефона в сряда за ескалацията на напрежението към Йерусалим. 
 Ще стане ли Турция нуклеарна страна? Ще стане ли Турция нуклеарна страна?
Проектът за електроцентралата Akkuyu е най-голямата инвестиция в Турция на стойност 20 млрд $. Той ще обезпечи на страната 4800 мег...
В изказването се добавя още, че Ердоган акцентира нуждата „ интернационалната общественост да даде на Израел недопечен и възпиращ урок “ и упорства Съветът за сигурност на Организация на обединените нации да се намеси бързо с „ решителни и ясни послания “ към Израел.
Агенция " Фокус " отбелязва, че Ердоган е предложил на Путин да се обмисли концепцията за изпращане на интернационалните миротворчески сили за отбрана на палестинците.
Още по тематиката четете.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР