Президентът на Турция Реджеп Ердоган се присъедини към държавните ръководители,

...
Президентът на Турция Реджеп Ердоган се присъедини към държавните ръководители,
Коментари Харесай

Ердоган поздрави Путин за победата

Президентът на Турция Реджеп Ердоган се причисли към държавните ръководители, които поздравиха Владимир Путин за успеха му на президентските избори в Русия.

В телефонен диалог Ердоган е изразил пред Путин убеденост в позитивната еволюция на турско-руските връзки и подготвеност да помогне за връщане на Русия и Украйна на масата за договаряния, показаха от канцеларията на Ердоган.

По-рано Путин получи поздравления и от ръководителите на Китай, Индия, Северна Корея, Венецуела, Никарагуа, Куба и други страни.

Западните водачи дефинират изборите, в които за Путин съгласно формалните данни са дали своят вот рекордните над 87 %,  като " нелегитимни и нечестни ". А съгласно Киев проведеният избор е " симулация ".

Българското държавно управление се причисли към позицията на Европейски Съюз, който не признава резултатите от изборите, извършени от Русия в нелегално окупираните от нея територии на Украйна. А изборите като цяло, съгласно Министерски съвет, са следващо доказателство за възходящ и последователен напън върху опозиционни политици, неправителствени организации, медии и критици на  Кремъл.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР