Президентът на Турция Реджеп Ердоган обяви интернет за отрова, по-страшна

...
Президентът на Турция Реджеп Ердоган обяви интернет за отрова, по-страшна
Коментари Харесай

Ердоган обяви интернет за отрова и наркомания


Президентът на Турция Реджеп Ердоган разгласи интернет за отрова, по-страшна от наркозависимостите и прикани за незабавни ограничения за избавление от нея, съобщи БГНЕС. В словото си пред Съвета за научно-технически проучвания той напомни, че в миналото интернет е имало единствено в избрани кафенета и изрази страдание, че връзката е към този момент във всеки дом.

„ Фермерите, админите, учените, дамите и мъжете би трябвало да съумяват, младежите би трябвало да са сигурни в себе си. Имаше интернет-кафенета, в този момент нетът се намести вкъщи. Значи, отровата навлезе вътре в къщите. В тази обстановка учителите са длъжни да предупредят родителите.

Трябва да бъдем избавени от тази заплаха. Това е една доста сериозна наркомания “, съобщи президентът. Той акцентира, че са наложителни извънредно съществени стъпки за освобождение от тази „ наркозависимост “, а родителите да внимават по какъв начин 2-годишните си играят с телефоните и се оказват техни пленници. Ако сме се докарали до такава степен възприятията ни да са заложници на телефоните, то това за нас е извънредно огромна опасност и ние би трябвало да се противопоставим, като възпитаваме новите генерации в отвод от интернет, настоя Ердоган пред научно-техническия хайлайф. „ Имаме потребност от нови образци за следване.

Длъжни сме да счупим и изхвърлим оковите, които обрисуваха граници за нас и заключиха мозъците ни. Историята на този народ е цялостна със славни победи и е нужно да се обърне към предците си, ние сме потомци на една благородна нация “, прикани президентът. Според него опитите дефицитът на финанси и фрагменти да бъде пояснен с назадничавост от 2 века са надълбоко неправилни, а повода за този проблем се крие в сбъркания метод на мислене. „ Турция се е проваляла в развиването си, защото не е била в положение да преразгледа своите възгледи, а учените не са вярвали в силите и опциите си. Повече от всичко Турция се нуждае не от пари, нефт, диаманти или оръжия, от религия в личните си сили. В актуалния свят парите са съсредоточени не в ръцете на тези, които имат нефт “, разяснява Ердоган. Той означи, че страната е достигнала такова равнище на развиването, че към този момент може да създава освен разследващи, само че и ударни безпилотни летателни апарати, които през днешния ден се употребяват интензивно в битката против тероризма.

Президентът акцентира, че тези, които копират непознати технологии, обричат себе си на назадничавост и настоя Турция да излезе от листата на сходни страни, прилагащи непознати познания и да се трансформира в производител, който следват и му подражават. „ Необходимо е да излезем от рамката, в която се пробват да ни задържат. Ние сме потомци на тези, с делата на които започваха и завършваха цели столетия в историята на човечеството “, уточни Ердоган./ segabg.com

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР