Президентът на ЦСКА Роберт Гергов сподели своите впечатления за сезона

...
Президентът на ЦСКА Роберт Гергов сподели своите впечатления за сезона
Коментари Харесай

Роберт Гергов: Искахме да сме в четворката, постигнахме го

Президентът на ЦСКА Роберт Гергов показа своите усещания за сезона незабавно след спечелването на бронза от " армейците " при успеха над Рилски състезател с 86:72 във втория мач от " дребния край " на Националната баскетболна лига. Серията завърши при 2-0 и по този начин " алените ” завоюваха своите първи оценки в мъжкия баскетболен хайлайф от 16 години насам.
 ЦСКА се задоволи с бронзовите медали в НБЛ ЦСКА се задоволи с бронзовите медали в НБЛ
" Като тим, възобновен след една година, считаме медала за триумф. Искахме да сме в четворката, постигнахме го. Единственото, за което скърбя е, че не спечелихме купата, другояче сезонът не е неприятен. 

Разочарование, че ЦСКА не играе край, несъмнено, има, тъй като беше действително, не беше нещо невъобразимо да игрем край. Просто с тези травми. Не трябваше Зекович да се контузва и най-после вижте, че играхме без центрове, само че успяхме. Оказа се, че имаме по-дълга пейка. Младите влязоха и играха добре - това е. Имаме нещо в главите си за това кои играчи остават за идващия сезон, ще го решим тук в идващите дни. Няма да оставим като предходната година да вършим селекция в последния миг. Имена не мога да издам, даже и аз не знам - всичко е план.

За финала - добре играят и двата тима. Не мога да кажа, добре играят. Черноморец - изненадата на шампионата, играят все по-добре, а Балкан са постоянен тим, тъй че, по кое време играят - на следващия ден - ще гледаме ", приключи Гергов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР