Президентът на Тотнъм Даниел Леви разкри, че клубът води преговори

...
Президентът на Тотнъм Даниел Леви разкри, че клубът води преговори
Коментари Харесай

Даниел Леви потвърждава, че Тотнъм води преговори за продажба на дял в клуба след приемане за £600 милиона

Президентът на Тотнъм Даниел Леви разкри, че клубът води договаряния с евентуални вложители и допусна, че „ абсолютният приоритет “ е „ постигането на триумф на терена '.

Шпорите оповестиха финансовите си резултати за 2022/23 година, които демонстрираха рекордни доходи от £549,6 милиона, само че също по този начин демонстрираха загуба от £86,8 милиона. Предполага се, че последната цифра е резултат от „ забележителна и продължителна инвестиция в игралния състав “.

Приходите на клуба са се нараснали със 105,6 милиона паунда, като приходите от мачове са се нараснали с 11,5 милиона паунда и паричните награди на УЕФА предоставяйки най-голямата изгода с нарастване от £46 милиона. „ Нашият оборот надвиши половин милиард лири за първи път “, сподели Леви.

„ Въпреки че средствата на УЕФА способстваха, това също се дължи на увеличените доходи на стадиона от футболни и нефутболни събития и спомагателни потоци от доходи. Това е въздействието на нашия многофункционален стадион и това, което има нашият Борд беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР