Президентът на Тотнъм Даниел Леви проведе разговор с мениджъра Маурисио

...
Президентът на Тотнъм Даниел Леви проведе разговор с мениджъра Маурисио
Коментари Харесай

Леви привика Почетино в кабинета си

Президентът на Тотнъм Даниел Леви организира диалог с мениджъра Маурисио Почетино. На срещата не са били обсъждани трансферните цели за януари, а босът на клуба просто е питал аржентинския експерт по какъв начин счита да откри излаз от рецесията.

Според Daily Mail и The Telegraph, точно неудовлетворителните резултати са повода Леви да привика треньора в кабинета си. В момента “шпорите ” са 14-и в класирането и нямат победа в 5 мача от Премиършип. В събота отборът на Почетино гостува на Уест Хям и този мач може да се окаже финален за Тотнъм под управлението на Почетино.

Леви се притеснява, че обстановката може единствено да се утежни и тогава няма да има избор. Предсрочно преустановяване на контракта на Почетино ще коства на Тотнъм 12.5 млн. паунда.

Президентът към този момент е показал своята подготвеност да покаже вратата на Почетино, като е почнал сондажи за нов ментор. В листата попадат Еди Хау от Борнемут, Юлиан Нагелсман от Република България Лайпциг и Карло Анчелоти от Наполи. Не е изключено и Тотнъм да се обърне към Жозе Моуриньо или Масимилиано Алегри. И двамата фамозни треньори сега са без работа. При всички случаи в северен Лондон царува възприятието, че уволнението на Почетино е въпрос само на време и мениджърът няма да довърши сезона в този клуб. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР