Президентът на Тайван заяви, че правителството ще продължи да разширява

...
Президентът на Тайван заяви, че правителството ще продължи да разширява
Коментари Харесай

Тайван задълбочава сътрудничеството си със съюзниците си от Централна Америка

Президентът на Тайван съобщи, че държавното управление ще продължи да уголемява обмена и да задълбочава другарските си връзки със своите съдружници от Централна Америка – Гватемала, Хондурас и Никарагуа.

Република Китай задълбочи съдействието и с трите страни след експлоадирането на пандемията, породена от Covid-19. Това включва шерване на съществени медицински консумативи, опит и информация, обвързвана с протоколите за ръководство на пандемията.

Цай Ин-уен направи своето изказване по време на особено видеопослание във връзка Деня на независимостта на Латинска Америка, в което тя сервира поздравления от името на държавното управление и народа на Тайван.

Според Цай са реализирани огромни триумфи в задълбочаването на връзките сред Тайван и трите страни в области като икономическото развиване, възстановяване на опазването на здравето и търговията. В поддръжка на своите думи президентът на Тайван уточни съглашението с Гватемала за облекчение на вноса и износа,, съглашението с Хондурас за възстановяване на болничната софтуерна осведомителна система и плана за стимулиране на широкообхватното икономическо развиване в Никарагуа.

Тези партньорства обгръщат и просветителния бранш, сподели още Цай. „ Различните стратегии за продан на студенти са в ход без значение от пандемията, което дава опция на младежите да открият междуличностни контакти и да научат повече за съответните култури. “

Цай се възползва от опцията да благодари на Гватемала, Хондурас и Никарагуа, че избраха да застанат зад Тайван и да поддържат присъединяване му на интернационалната сцена. „ Искрено се надяваме постоянните връзки да не престават да процъфтяват и да обезпечават резистентен разцвет за страните и хората “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР