Президентът на Световната тенис федерация (ITF) Дейвид Хагърти идва на

...
Президентът на Световната тенис федерация (ITF) Дейвид Хагърти идва на
Коментари Харесай




Президентът на Световната тенис федерация (ITF) Дейвид Хагърти идва на посещение в Бълга

Президентът на Световната тенис федерация (ITF) Дейвид Хагърти идва на посещаване в България. Той ще гостува шефа на Българската федерация по тенис Стефан Цветков, член на Борда за ръководство на организацията. Двамата ще разискват последните промени в международния тенис и бъдещите провокации пред спорта.

По време на визитата си у нас Хагърти ще се срещне с Красен Кралев, министър на младежта и спорта на България. Президентът ще има среща с представители на Американската комерсиална камара в България, чийто член е тенис федерацията ни. Ще бъдат разисквани бъдещи планове за развиването на българския тенис с представителите на американския бизнес у нас.

Американецът ще се срещне с водещи български треньори и админи от екипа на БФТ. Той ще има и среща в учебно заведение в България.

Една от главните цели на визитата в България е шефът на международния тенис да поддържа персонално напъните на Българската федерация да развива тениса у нас.

В качеството си на президент на международния тенис Дейвид Хагърти е в България за трети път. През 2017 година той откри Световната треньорска конференция в София, където взеха присъединяване над 700 треньори от близо 90 страни. Няколко месеца по-рано той изнесе обществена лекция в НСА за новостите в тактиката за развиване на Световната тенис централа.

Дейвид Хагърти е президент на ITF от 2015 година, когато в Борда на шефовете за пръв път бе определен българин – Стефан Цветков. Хагърти също по този начин е член на Борда на шефовете на Женската тенис асоциация (WTA) и Залата на славата на международния тенис (ITHF).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР