Президентът на студиото Марвел Кевин Файги заяви, че Отмъстителите: Краят

...
Президентът на студиото Марвел Кевин Файги заяви, че Отмъстителите: Краят
Коментари Харесай

"Отмъстителите: Краят" ще определи бъдещето на филмите на „Марвел”

Президентът на студиото " Марвел " Кевин Файги съобщи, че " Отмъстителите: Краят " ще е последният филм от Киновселената на Марвел и че всичко по-късно ще е нов старт, съобщи Асошиейтед прес.

Филмът ще се появи по екраните в Съединени американски щати на 26 април, като премиерните прожекции стартират предходната вечер.

Кевин Файги отклони опцията да разиска какво ще пристигна след " Отмъстителите: Краят " или по-скоро след плануваното за юли излизане на кино лентата " Спайдърмен: Далеч от вкъщи " по екраните.



По думите му събитията, свързани с " Отмъстителите: Краят ", ще дефинират бъдещото на филмите на " Марвел " през идващите години.

Лентата предизвика нечуван интерес у почитателите и трансформира противоположното преброяване до премиерната дата в един от най-вълнуващите интервали за всички ценители на филмите за супергерои. Оценка за еуфорията на почитателите са рекордните резултати от предварителната продажба на билети в България.



На 5 април започва предпродажбата на билети, която включва предпремиерата на 25 април, филмовите маратони и премиерната седмица. Към днешна дата „ Отмъстителите: Краят” е безспорен рекордьор по максимален брой закупени билети при предварителни продажби.

Той изпреварва кино колоси като епизода от най-обичаната кино сага „ Междузвездни войни: Силата се пробужда” с над 12% и даже своя не по-малко популярен предходник „ Отмъстителите: Война без край” – с над 360% растеж при продадените билети.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР