Президентът на СЩА Доналд Тръмп отново не е бил разбран

...
Президентът на СЩА Доналд Тръмп отново не е бил разбран
Коментари Харесай

Отново не разбраха Доналд Тръмп

Президентът на СЩА Доналд Тръмп още веднъж не е бил свестен от публицистите. Това съобщи представителят на Белия дом Сара Сандърс, представена от Telesur.

По-рано през днешния ден медиите предадоха, че Тръмп е декларирал, че все още няма съветски офанзиви към Съединени американски щати. На него му е бил заложен подобен въпрос от публицист, на който той дал отговор с „ Не “. Според Сандърс отговорът е имал напълно друг смисъл.

„ Президентът сподели „ Не “ в смисъл, че няма да дава отговор на въпроси. Президентът и администрацията работата интензивно, с цел да са сигурни, че Русия няма да се намеси в нашите избори, както стана в предишното. Вече стига някой да е малко почервенял по лицето, го упрекват, че е разузнавач на Русия. Мисля, че това излиза отвън надзор.

Вие би трябвало малко да позабавите темпото и да се успокоите. Вече атакувате президента за всяка дума “, съобщи Сандърс.

Тръмп изпадна в няколко несъгласия с американското разузнаване още по време на срещата си с съветския президент Владимир Путин в Хелзинки. Това провокира редица рецензии против него от медии и политици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР