Президентът на Спартак Варна - Павлин Николов, даде пространно интервю

...
Президентът на Спартак Варна - Павлин Николов, даде пространно интервю
Коментари Харесай

Павлин Николов коментира бъдещето на Спартак

Президентът на Спартак Варна - Павлин Николов, даде просторно изявление пред Дарик радио. В него той приказва по значимите тематики, свързани със " соколите ".

" Както бях оповестил, тези два мача, единият от които мина с триумф на " соколите ", вторият се надявам също, и съм до такава степен. Причината съм я декларирал към този момент - вандализъм, грубости, нарушители, незаконни действия. Няма по какъв начин да продължа напред при такива действия и при липса на страна, която да се намеси.
 Въпреки проблемите: В Спартак (Варна) мислят за идващия си турнирен мач
Въпреки проблемите: В Спартак (Варна) мислят за идващия си турнирен мач

Па Конате се завръща в редиците на " соколите "

При 10-15 индивида ОПГ - проведена незаконна група, естественото е както бяха задържани, да бъдат съдени и да бъдат вкарани там, където им е мястото. Но това е към този момент завършило ", стартира Николов.

Той разкри каква сума е вложил в клуба: " Средствата са най-малкото нещо, което би трябвало да се счита. Аз си бях дал сърцето, страстите, времето и усилието си.

Според мен, таман стигнахме до една добра организация на ДЮШ с един прелестен шеф - Иван Цветанов. Успехите се виждат, тъй като 6 деца, родени 2011 година, са извикани в националния тим. Дано идващият, който пристигна, да продължи делото.

На чисто каквото съм построил там - осветяване от най-модерното, три терена - два естествени и един неестествен с осветяване. Бях почнал разширение на още един терен, а също и разширение на съблекални и така нататък Това са нещата, като средства - малко над 10 милиона са нещата, в които съм вложил. Един естествен тим, а ние бяхме в А Група, няма по какъв начин да се поддържа с по-малко от 3-4 милиона.

Бюджетът ни за този сезон беше 6 милиона, сигурно нещата, които показвахме, щях да ги увелича. Очакваме трима футболисти, от които двама към този момент са с подготвени визи - ганаец и бразилец, третият забравих от къде е. Вървяхме в вярната посока, дали знаците на ориста споделиха да не се занимавам при напускането на Томаш, очевидно да ".

" Не става въпрос за средства. Направих си елементарна равносметка. Като вземем Левски, като вземем (б.р. Владимир) Гръшнов, Батков и така нататък, всички излязоха оплюти, сякаш са създали нещо. Те са си дали също сърцето, душата и средствата, само че това е действителността.

По същият метод е и с господин Крушарски, доколкото знам по този начин е и със Славия. Единственият вид, Спартак да продължи напред, е да се откри някой наивник като мен, което е малко евентуално. Будали доста, единствено че с благоприятни условия, с финанси са малко. Другият вид е да стане общински, както е Хебър, както е Дунав, както е Етър и така нататък Това са разновидностите ", сподели още Николов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР