Президентът на Славия Венцислав Стефанов нагло реши да надуе цените

...
Президентът на Славия Венцислав Стефанов нагло реши да надуе цените
Коментари Харесай

Венци Дебелия рекетира Ботев с 20 лева за билет

Президентът на Славия Венцислав Стефанов безочливо реши да надуе цените на билетите за реванша с Ботев. Бившият необут от силовата формация СИК прибегна до евтини селски номера, с цел да спре десанта на жълто-черни почитатели за най-важния дуел за сезона до този миг.

Цената на пропуските за секторите " А " и " Г " на Националния стадион " Васил Левски " е 20 лв., оповестиха от " Овча купел ". Както е известно, " канарчетата " завоюваха първата среща с 2:1, а решителната борба в София следва на 24 април (вторник) от 18.30 часа на стадион " Васил Левски ". За почитатели на гостите са планувани входовете 23 и 24, както и касата при бранш " Г ". 

Цената на билетите за този полуфинал надвишава сумата, която почитателите на Левски и ЦСКА плащаха за трите дербита сред двата тима от началото на годината. За тях цените са по 10 и 15 лв.. 

Най-недоволни от решението на управлението на Славия сигурно ще бъдат ентусиастите на Ботев. Касите и вратите на Националния стадион отварят в 17.00 часа в деня на решителния дуел. За почитатели на гостите от Пловдив са планувани входовете 23 и 24, както и касата при бранш " Г ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР