Президентът на Славия Венци Стефанов предколедно се заяде с Ботев

...
Президентът на Славия Венци Стефанов предколедно се заяде с Ботев
Коментари Харесай

Чичо Венци: Ботев взеха милиони, пак реват! Колко майки иска...

Президентът на Славия Венци Стефанов предколедно се заяде с Ботев и Левски. " Ботев (Пловдив) пък ореваха света, взеха милиони от страната не толкоз от дълго време, в този момент отново реват за нещо.

Левски пък тръгнали да желаят страната да им бъде майка. Боже, боже, боже! Колко майки желаят левскарите, бе?! Не им ли стига към този момент! Толкова години! Баща няма ли да изискат от Левски? Те са привикнали все някой нещо да им дава. Не искам неприятното на Левски, само че не виждам кой ще извади 30 милиона, с цел да ги избавя. При предходната власт номерът минаваше, министър председателят беше левскар, в този момент тези момчета не съм сигурен дали изобщо знаят входът на " Герена " към коя улица гледа ", изригна пред Спортал Стефанов.

" За Берое пристигна Видовден, аз какъв брой години приказвам за държавната ясла, за паничката, за кравата дето дава мляко. Ама то дава, дава, но най-после отбива сукалчето, те желаят да цицат 25 години ли?

Свърши се тая. Да забележим в този момент ще се намерят ли предприемачи в Стара Загора да вземат нещата в свои ръце, нали са огромен тим ".

Свързани вести Чичо Венци шокира с самопризнание: Аз съм безумен! Чичо Венци скочи в отбрана на Локо: Защо не свириха дузпа на Карагарен Чичо Венци скочи на Ясен: Какво вършат в отбора Шивача, Тигъра и бранителя, който обръща като тролей
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР