Президентът на Славия - Венци Стефанов, отправи остра критика към

...
Президентът на Славия - Венци Стефанов, отправи остра критика към
Коментари Харесай

Венци Стефанов критикува остро Балъков и заяви: Националите на тест за лоялност!

Президентът на Славия - Венци Стефанов, насочи остра рецензия към селекционера на националния тим на България Красимир Балъков след двете загуби от Англия и Ирландия. Стефанов съобщи пред Gong.bg , че ще е добре футболистите от националния отбор да минат тест за преданост.

"Оценката ми за представянето на нашия тим в мачовете с Англия и Ирландия е междинен три. Не, минус три. Очаквах повече от Красимир Балъков. Отново видяхме старите муцуни. Каквото и да се случва, почти едни и същи играчи се викат. Нищо не се трансформира. Продължаваме със слабото показване. Предлагам футболистите от националния тим да преминат тест за преданост, с цел да забележим какъв брой обичат България и дали се раздават за националния тим.

Чудя се за какво Балъков вика играчи като Сърмов. Нямам нищо срещу него, защото е положително момче. Просто не му е там мястото. Космонавтчето видяхте ли го какво прави? Тичаше си лекичко по терена, а Сърмов завиваше около англичаните като тролея на гарата. Ама Балъков си ги вика. Христо Иванов същата работа. По-добре да беше повикал Георги Петков. Поне щеше да знае, че ще разполага с съвършен вратар ", съобщи Стефанов.

"Люпко за какво по този начин направил с Бодуров? Всички видяхте за какво е постъпил с него по този метод. Очевидно е бил прав. Балъков обаче продължава да залага на старите муцуни от Литекс и ЦСКА. В Черно море, Берое, Славия и Ботев Пд има млади момчета, които разполагат с огромен капацитет. Няма да е неприятно Балъков да се обърне към тях. През 1993 година, когато победихме Франция, те си споделиха, че ще създадат промени, само че ще се вдигнат, и го направиха. При нас не върви, само че не взимаме никакви ограничения. Ние не можем да реализираме триумфите на Франция, само че може да дадем късмет на млади играчи и да ги развием ", добави членът на Изпълкома на БФС.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР