Президентът на Славия Венцеслав Стефанов започна годината с брифинг в

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов започна годината с брифинг в
Коментари Харесай

Стефанов: Министър Василев да си ходи в ЦСКА! С милионите на Берое щях да имам стадион-приказка

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов стартира годината с брифинг в квартал " Овча купел ". Босът на най-стария столичен клуб застана пред медиите преди старта на зимната подготовка на отбора на Златомир Загорчич. Стефанов се изрече остро по адрес на спортния министър Радостин Василев, а също по този начин разяснява държавните 53 милиона лв., които са влезнали в в последните 10 години. Информацията за тази сума пристигна преди няколко дни от министъра на енергетиката Александър Николов.
 Загорчич: Имам високи упования към всички, нямаме потребност от нови Загорчич: Имам високи упования към всички, нямаме потребност от нови
" Залавяме се за работа! Надявам се, че това, което започнахме през есента, ще го приключим по най-хубавия метод. Тежката дума имат Златомир и момчетата, ние като управление ще се постараем да им го осигурим всичко належащо. И дано сме здрави! Христо Стоичков и Лъчо Танев помогнаха за прехвърлянето на Йон Бакеро, главно Лъчо. Христо пристигна да се види с дребния преди два дни. За сина на Георги Иванов нужно ли е да кажа кой - ние сме другари с него. Вече от старши треньора зависи по какъв начин ще ги ошлайфа тъй че да паснат на нашия тим.

Може би за първи път слушам, че треньор няма потребност от други футболисти, ха-ха. Може би четири-пет наши чеда участваха, и Златомир вижда, че в тях има доста самун. Той гледа на нашите деца като на свои, желае от нашата школа оптимално да излизат гении, стараем се. Дали ще има различен трансфер от Славия, не мога да кажа. Ако има подобаваща оферта, няма да стопираме никого. Интерес има, питат, питат, на пазара е по този начин, само че съответна оферта към този момент няма. Сметки без кръчмар да не вършим, най-после ще пристигна сервитьорът и ще забележим точките.

Ние в Славия си вършим сметката! Онзи ден прочетох, че 53 милиона дал някакъв комбинат за Берое. Ако подобен спонсор даде 53 милиона за Славия, аз няма да изляза от Европа и стадионът ни ще е приказка. Зависи по какъв начин си правиш сметката. Ако раздуем щата, в случай че назначим всевъзможни съветници - политически и какви ли не, няма да стане. Има една остаряла съветска сентенция: каквото посееш, това ще жънеш.

Състоянието на българския футбол е такова, каквото е. Тези, които са работили в тимове с по-малко пари, са мъжки момчета. Другите са капризни примадони.

Това момче, дето го пишат министър на спорта, още от първия си ден демонстрира користолюбие към един клуб! Не единствено ЦСКА желае да си строи стадион! Бил е юрист на ЦСКА, да си остане юрист на ЦСКА. Моля? Как ще помогне на другите, изразил той подготвеност... С него като юрист имаме персонални връзки от едно време. След няколко години няма да е министър, само че Славия постоянно ще си е Славия. Знаеш ли какъв брой министри са минали, моето момиче? Трябва да си министър на всички, освен на ЦСКА! Как ще ми помогне той? С какво? Да си гледа министерството ", сподели Венцеслав Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР