Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов сподели впечатленията си от

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов сподели впечатленията си от
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Нищо конкретно няма за Светльо Вуцов

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов показа усещанията си от тима след първата зимна контрола на отбора, извоювана от " белите " с 6:1 против Балкан Ботевград.

" Добре играха момчетата, готвят се. По думите на Загорчич добре се готвят, добре мина контролата, и аз го виждам. Смятам, че ще наваксат още малко ", стартира Стефанов.

" Не е значимо на мен по какъв начин са се видели, значимо е дали влизат в концепцията на треньора и дали могат да оказват помощ на тима ", сподели той за футболистите на проби в Славия.

Той сподели още по отношение на прехвърлянията: " Засега това е, което ни е препоръчано, ще забележим. Ако има нещо качествено, което да е по-добро от нашите, може да го вземем ".

По мотив бъдещето на Светослав Вуцов и дали има предложения за него, президентът на Славия сподели: " Нищо съответно няма, в случай че има нещо, ще ви кажа, само че към този момент няма нищо съответно ".

" Ние сме се разбрали с него, за какво да напуща, неприятно ли му е тук? След като си е възобновил контракта, значи се усеща добре ", добави Стефанов.

" И по думите на треньора, и според мен, в случай че има някой по-добър от тези, които са сега, може, само че за момента треньорът взема решение и аз като виждам, няма нещо кой знае какво. От тези момчета, които са на проби, Заги ще реши дали ще остави някой ", сподели още той за евентуалното привличане на нови играчи през зимата.

" Вероятно да ", сподели Стефанов за това дали ще пътува с тима за лагера в Турция.
 Славия стартира контролите с стремително 6:1
Славия стартира контролите с стремително 6:1

Над Балкан
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР