Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се обяви твърдо против въвеждането

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се обяви твърдо против въвеждането
Коментари Харесай

Венци Стефанов твърдо против ВАР, призна за голям конфликт около националния тим

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се разгласи твърдо срещу въвеждането на ВАР в България. Босът на белите сподели, че футболът е контактен спорт и ВАР може да е потребен на спортове като тениса, само че нещата не стоят по този начин що се касае до най-популярната игра.

Също по този начин Стефанов разяснява и обстановката с ъс правосъдната борбата за длъжността краткотраен президент на БФС. Президентът на Салвия е безапелационен, че Касабов е по-подходящ за поста от Йордан Лечков, защото някогашният първи вицепрезидент на централата и някогашен отговорник за националния отбор не е долюбван от самите футболистити, което било поблична загадка.

“Мишел Платини, който е огромен футболист и началник, ни върна на футболната карта. Той сподели, че ВАР е камшик за футбола. Когато е човешка неточност, то се вижда. Когато ние ги търсим, тогава се правят издевателства над другите отбори”, сподели Стефанов във връзка настояванията да се вкара ВАР и в България.

След това босът на Славия разкри, че има претенденти за президент и изпълнителен шеф на БФС, само че няма да ги каже толкоз рано, тъй като ще им бъде “разгонена фамилията”.

“Имам претендент. Имам претендент, който да бъде и като изпълнителне шеф. Ако в този момент ги кажа, до юни месец ще им разгоните семейството. Ще има на 6 години по какъв начин се е напикал, на 14 години с кой се е сбил.

И двамата са доста правилни, мъжки, футболни хора. Честни с достолепие. Знаят езици. Дали са футболни хора?! Не, от фигурното пързаляне са”, разгласи Стефанов, след което разяснява и борбата за президентското кресло в БФС.

“Данчо налива масло в огъня, което не е належащо нито за хората във футболния съюз, нито на самото състезание. Когато има безредие, даже добре структурираните неща се скапват. Касабов е много по-уравновесен човек. Не е човек на крайностите. Данчо даже самите футболисти не го долюбват, което е обществена тайна”, обясни Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР