Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се направи на жертва като

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се направи на жертва като
Коментари Харесай

Венци ревна: Цяла нощ бях подложен на телефонен терор

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се направи на жертва като разгласи, че не е мигнал през тази нощ. Причина за това обаче не било празнуване на успеха над Ботев или пък изобилна вечеря с рефера Ставров, а телефонен гнет, на който е бил подложен от жълто-черни почитатели. Той разясни, че хора от Ботев са дали неговия номер на почитателите, както и тези на шефа на съдиите Йордан Сталев и на рефера на полуфинала за Купата на България Станислав Ставров.

„ Много съм удовлетворен, че полицията взе телефона ми и ревизира всички закани против мен. През годините съм привикнал с обидите по стадионите, само че в този момент цяла нощ съм подложен на тормоз. Някой от Ботев е дал номера ми на почитателите и получавам позвънявания. Дадени са телефонните номера на шефа на съдиите Йордан Сталев и на рефера от мача Станислав Ставров. Къщата на шефа на Съдийската комисия е боядисана в жълто. Заплашват по телефона хората и техните деца. Полицията е записала нашите номера и прави поверки “, разкри босът на „ белите “.

„ От Пловдив на стадиона бяха пристигнали хора, които не се интересуваха от мача. Бяха за да се сбият. Дори след края на срещата, пътувайки към ул. „ Граф Игнатиев “ видях по какъв начин хора от две пловдивски коли се бият на улицата. Имаше запушване, бяха слезли от колите и се биеха между тях. Който е гледал през вчерашния ден срещата сред Славия и Ботев е видял, че в нашата аудитория имаше стотици дребни деца, а в бранша с гостите имаше озверяла навалица, която хвърляше бомбички. Когато видяха сериозното полицейско наличие малко се укротиха “, разгласи Стефанов.

" Има изстъпления по стадионите, които граничат в действителност с гнет. Не може 1000-2000 души ултраси от цялата страна, вършат си маршове и си вършат побоища ", разяснява президентът на Славия. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР