Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че нападателя Александър Иванов,

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че нападателя Александър Иванов,
Коментари Харесай

Славия привлече сина на Гонзо

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че нападателя Александър Иванов, който е наследник на " синята " легенда Георги Иванов - Гонзо към този момент е футболист на " белите ". Роденият на 29.09.1999 година младеж на Левски до този миг беше в Локомотив (Пловдив).

" Преди Нова година разбрахте, че привлякохме сина на Хосе Мари Бакеро - Джон. Сега мога да разкрия, че и синът на Гонзо идва при нас, подписахме. Александър Иванов е нападател, уповавам се да ни помогне в офанзивата. Момчето има качества ", сподели Стефанов пред " Блиц ".

" Андреа Христов към този момент е футболист на Козенца. Продадохме го, сумата не е значима, удовлетворени сме. Андреа ще подпише контракта си в околните дни, защото до момента беше на почивка в Занзибар. В бизнеса е като в секса - би трябвало и двете страни да бъдат удовлетворени. Ако има предложения, които ни задоволяват, бихме продали и други наши играчи. За Светослав Вуцов има интерес, само че нищо съответно като предложение все още ", продължи босът на Славия.
 Венци Стефанов отговори на Петър Жеков: Изтрещял човек, да пие Гинко билоба и да не се излага
Венци Стефанов отговори на Петър Жеков: Изтрещял човек, да пие Гинко билоба и да не се излага

" Кранчета има единствено в главата му "

" За 2022 година си поисквам здраве - на мен и околните ми, както и на момчетата. Не би трябвало да сме алчни. С какво ще запомня 2021 година? С многото кавги, изборите, коронавирус. Не беше приятна година, само че това е животът. Трябва да се борим, да не чакаме нищо на готово. Аз също минах пред ковид, и то по никакъв начин не леко. Радвам се, че съумях да го преодолея ", разяснява още Стефанов.

" Скандалите ги забъркват тези, които желаят да завладяват БФС. БФС си работи, няма виновност. Но Бербатов и екипът му вършат дивотия след дивотия ", продължи Стефанов.

" Аз не мисля, че ще има нов конгрес тази година. Ще забележим, времето е пред нас и ще покаже. Не виждам смисъл да се прави конгрес след конгрес, с цел да може някой да си чеше егото. Нека Бербатов извади пари и да го провежда. Той едно кафе не е черпил. Неговият екип в действителност не са единствено тези, които са с него. Има други хора зад Бербатов, които желаят да ръководят. Чудя им се на акъла ", означи някогашният член на Изпълкома на БФС.

" И този сезон първенец ще е Лудогорец, по този начин ги виждам нещата. Да, показаха се незадоволително есента, само че ще си вземат записка и ще се стегнат. ЦСКА също има късмет, ще забележим. От тези шампионски опити забравяме за националния тим и юношеските гарнитури. Лудогорец и ЦСКА се изпълниха с чужденци, българските футболисти остават на назад във времето. Срам и срам, не одобрявам такива първенци ", отсече Стефанов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР