Президентът на Славия Венцеслав Стефанов продължава да настоява за публичен

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов продължава да настоява за публичен
Коментари Харесай

Венци: Още чакам диспут за футбола с хората на Бербо

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов продължава да упорства за обществен дебат с Димитър Бербатов или различен от неговия екип.

Пред Sportal.bg босът на най-стария столичен клуб съобщи, че е извънредно време да стартира да се приказва намерено по проблемите в българския футбол и че не се опасява да дава отговор на всевъзможни въпроси, само че посочи, че и той ще задава такива на своя конкурент в диспута.

" Продължавам да очаквам някой да се престраши за дебат. Много нелепости се приказват, доста лъжи се хвърлят в общественото пространство! Нека Бербатов или някой от неговия екип се престраши и застане против мен. Омръзна ми – този споделил това, оня това. Нека седнем и си кажем всичко в очите! Да приказваме за развиването и бъдещето на българския футбол.

Клакьорите единствено приказват – не сме се класирали на огромен шампионат от 2004 година, те били смяната. Каква смяна са?! Този притежател на клуб, който издигна Бербатов, има по един-двама българи в тима си. Михайлов ли е отговорен, че някои президенти не се интересуват от развиването на нашия футбол и имат в съставите си по 17-18 чужденци. Какво да приказваме? Това ли е смяната?! Така ли ще създадем мощен народен тим?

Нека забележим къде се къса нишката – тъй като при юношите се работи и имаме надарени момчета. Откакто Емил Костадинов дава отговор за юношеските и младежката гарнитура, сме взели участие на четири финални кръга. Но след това тези момчета не получават късмет да играят в клубовете си. За всичко съм подготвен да приказвам – Бербатов да се засилва, той или някой от пажовете му, очаквам за дебат!

Петър Величков ли е смяната? Осем години никой публицист не му беше чул гласа, нито един път не беше възразил за нищо, единствено се въртеше към Борислав и сервилничеше. Да пристигна някой и да дебатира с мен ", съобщи босът на " белите ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР