Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова да не се избързва

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова да не се избързва
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Сульо и Пульо излязоха да извиват ръце, заради кефа на двама-трима жертваме Евро 2021

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов прикани да не се избързва с взимане на извънредно решение за бъдещето на сегашния шампионат в efbet Лига. Босът на " белите " е на мнение, че има задоволително време да се откри позитивно решение на казуса с ковид и шампионата да не бъде спирано дефинитивно. Стефанов също по този начин още веднъж изрази разочарованието си, че някои футболни хора са поискали обезщетения от страна на БФС в спешната обстановка.

" Ако стане по този начин, че да има опция да се помогне, когато нещата приключат добре, само че да извиваш ръцете авансово е закононарушение. Излязоха Сульо и Пульо да желаят пари, а хората, които са на улицата - служителите на реда, медиците, които се борят с тази болест нищо не споделиха. Тези хора, които желаеха не заслужават такава помощ. Аз знам, че най-после всички ще желаят от страната милиони, само че не би трябвало да се злоупотребява. ", разяснява Стефанов пред Българска национална телевизия.

" Имаме задоволително време нещата да се оталожат. Най-късно май или юни мисля, че ще могат да се организират футболни меропрития. Може да са без аудитория, само че ще могат да се организират. Не бива сега да се излиза с решения, за които никой нищо не знае. Имаме 70 дни най-малко, може да се намерят медикаменти, да се възстановяват нещата. Малко нероден Петко става. Каквото е за всички това е и за футболистите. Не е приключил светът за тях. Много хора ще останат без работа, компании ще банкрутират. И да не е във форма някой състезател, ще влезе по-натам - не е толкоз ужасно ", сподели Стефанов.

" Правят ли си сметката тези футболни ръководители, които желаят разформироване на шампионата, когато дойдат мачовете за Евро 2021 с Унгария и по-късно по какъв начин ще бъдат готови българските играчи. А това ни е най-големият късмет да стигнем до огромен конгрес. И поради кефа на двама-трима да жертваме това нещо ", сподели Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР