Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, призна за интерес от

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, призна за интерес от
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Възмутен съм от Николай Жейнов

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, призна за интерес от страна на Манчестър Сити към халфа на " белите " - Филип Кръстев. Шефът на клуба от " Овча купел " се оплака от футболния сътрудник Николай Жейнов, който косвено дефинира като " пресметлив вид ".

" Няма към момента нищо съответно и парафирано. Прочетох информацията в някакъв уебсайт, обвързван с Жейнов. Той несъмнено желае да се намърда в прехвърлянето на Филип Кръстев. Говори неща, които не дават отговор на истината и злепоставя всички в тази ситуация. Включително и публицистите, които употребява в подмолния си проект. Възмутен съм! ", призна Стефанов.

" Крайно време е да се наложат рестрикции и на медии, които разгласяват вести без да се базират на източници и без да си дават сметка, че поради нечии персонални ползи могат да объркат кариерите на футболисти, треньори и клубове. Не би трябвало публицистиката ни да става жертва на меркантилни видове и да замязва на врачките по " Евроком ", които приказват какво ще се случи. Подобен метод пречи на футболиста в обстановка на трансфер и е в негов ущърб. Злепоставя се в този момент и управлението на Славия ", сподели Стефанов пред " Труд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР