Президентът на Славия Венцеслав Стефанов постави нова цел пред отбора

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов постави нова цел пред отбора
Коментари Харесай

Титлата остава реална възможност за ЦСКА, смята последният треньор с дубъл на Армията


Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сложи нова цел пред тима след отпадането за Купата на България от Локомотив (София). " Белите " не престават да гонят Лигата на конференциите, само че към този момент през различен път - задържане на седмото място, на което са сега, и след това продобиване на баража против третия или четвъртия. 
 ЦСКА - София навън за Купата, Черно море умъртви фантазията на ЦСКА - София навън за Купата, Черно море умъртви фантазията на " алените " за дубъл
" Черно море е стабилен отбор. Илиан работи добре към този момент няколко години във Варна и това си проличава. Наблюдавах ги онлайн против Левски във Велико Търново и ми харесаха. Струва ми се, че в ЦСКА мобилизацията за този мач не е била на нужното равнище. Може би алените мислят на първо място за битката за шампионската купа - с едно мислено, че е рисковано да носиш две дини под една мишница. Смятам, че купата остава действителна опция за ЦСКА. Все отново тимът има преднина пред Лудогорец, който не е оня Лудогорец от предходните години. Разбира се, в шампионата занапред идват значимите и решаващи срещи, тъй че за Илич и футболистите му загубата от Черно море би трябвало да бъде обеца на ухото.
 Сектор Сектор " Г " сподели класа с мощна факлеада
През 1997 година пред нас не беше сложена непосредствено задачата - купа и купа, само че то се подразбираше. Беше ясно, че в ЦСКА всеки гледа триумфите и че президентът желае от нас да спечелим всичко допустимо. И в този момент мога да ви кажа изпълнителите от финала с Левски, когато победихме с 3:1. Головете са пред очите ми. Трудно бих определил един основен състезател от оня тим - Ивайло Андонов, Милен Петков, Адалберт Зафиров, Анатоли Нанков, Георги Йорданов, Петър Жабов, да не изреждам всички. С горест се сещам за това отлично момче Стефан Лулчев, който към този момент не е измежду нас, Бог да го прости… Той вкара първия гол на финала. ЦСКА тогава беше най-силният тим и справедливо спечелихме дубъл ", съобщи Георги Василев. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР