Президентът на Славия Венцеслав Стефанов постави нова цел пред отбора

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов постави нова цел пред отбора
Коментари Харесай

Славия не иска в топ 6, а седмото място, обяви Венци Стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сложи нова цел пред тима след отпадането за Купата на България от Локомотив (София). " Белите " не престават да гонят Лигата на конференциите, само че към този момент през различен път - задържане на седмото място, на което са сега, и след това продобиване на баража против третия или четвъртия. 

" Като не вкарваш, ти вкарват. Още ме е гняв за пропуснатата опция да се класираме на полуфинал, който щеше да е подобаващ. Шансовете ги имахме – ударихме греда, безчет положения пред тяхната врата, офанзиви и… нищо. Отдавам го и на неналичието на шанс, и на неналичието на задоволително положителни реализатори, които да оползотворяват обстановките. И най-много, че четвърти или пети мач в последните минути ни бият. Явно играчите ни заспиват най-после.
 Загорчич: Ще намерим решенията на нашите проблеми Загорчич: Ще намерим решенията на нашите проблеми
Този път съдийството беше съвършено за разлика от дуела за шампионата. Просто не можеш да се оплачеш от нищо, което да е повлияло. По-добре да запазим седмото си място, в сравнение с да гоним първата шестица. Там мъчно ще стигнем до Европа. А през седмата позиция е един мач. Всичко се случва. Който и да е противник - Левски, ЦСКА 1948… имаш късмет. Баражът ще е изправителен за купата под някаква форма. 
24  Локомотив (София) - Славия
Продължаваме работа със старши треньора Златомир Загорчич. Няма доста разновидности. Нека да свърши това състезание пък ще мислим за укрепване в офанзива, за разновидности ", сподели Стефанов пред сътрудниците от " Тема Спорт ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР