Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не бе особено доволен от

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не бе особено доволен от
Коментари Харесай

Венци Стефанов: И черни, и бели, и жълти са играли в Славия! за какъв расизъм говорят?

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не бе изключително удовлетворен от играта, макар успеха на отбора му с 2:1 над Монтана. Босът на “белите” съобщи, че би трябвало да се работи в допълнение от страна на играчите.

“Доволен съм от резултата, от играта не. Играем едва, до момента в никакъв случай не сме играли по този начин. Трябва да се работи, би трябвало да се създадат промени. Критиката е към футболистите не толкоз към треньора. Надявам се да изглеждаме по-добре. Ще я кюскаме с Левски. И те и ние”, сподели Венци.

Стефанов разяснява и обвиняванията към него за расизъм. Босът на " белите " е на мнение, че това са нелепости и играчи от всевъзможни националности за минали през " Овча Купел ".

" Стига с тия нелепости. Какъв расизъм? И черни, и бели, и жълти са играли в Славия. Това расизъм ли е? Попречих на един да не попречи на прехвърлянето на мой футболист и по тази причина идва тази офанзива ".

" Не знам кой е предложил концепцията да се усилят тимовете в efbet Лига, не е от Славия. Ако са 16 тима най-малко няма да има такива шестици, осмици. Всичко ще се реши на място. Аз нямам право да взимам отношение, тъй като Славия е в нежелано състояние. Винаги съм бил спокоен, не се тормозя за оцеляването на Славия”, сподели още Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР