Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не бе никак доволен от

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не бе никак доволен от
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Плашат ме с Бойко Борисов

Президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов не бе по никакъв начин удовлетворен от равенството 0:0 с " Витоша " Бистрица в първия мач от плейофите в Първа лига. След края на срещата босът на " белите " съобщи, че хора от бистришкия клуб са го заплашвали, употребявайки името на премиера Бойко Борисов.

" Не може да играеш, когато 12 души седят откъм гърба и тия да вършат панаири. Заплашват ме с Бойко Борисов. Как да не съм обиден? Идват и ме атакуват. Някакъв пък търси пожарна да пристигна. Търсят единствено под вол теле. Не футбол, а нелепости и простотии ", стартира Стефанов.

" Каквото би трябвало да променим, сигурно ще променим. Видяхте го - влиза на промяна и стартира да наскърбява съдията. Не знам какво му е споделил, само че с цел да го изгони, е имало закани или други работи. Така футбол не се играе ", добави той.

" Много тимове играят мъчно против " Витоща ". След като играеш с 10 души в защита… Това не е футбол, а антифутбол.

" Целта за нас е да играем и побеждаваме. Да играем футбол. В днешния мач единият тим се стараеше да играе футбол, а другият - да прави проблеми. То не беше лежане, то не беше какво ли не ".

" Още веднъж моля и се обръщам към ръководителите и притежателите на този клуб (б.ред. " Витоша " ) да не злоупотребяват с името на премиера, да не плашат хората и да не вършат такива простотии. Видяхте какво вършат на вратите ", приключи Стефанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР