Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира пред Спортал битката

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира пред Спортал битката
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Дали ЦСКА ще е шампион или Лудогорец, за мен няма особено значение

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов разяснява пред " Спортал " борбата за купата, която водят Лудогорец и ЦСКА.

" Първенството върви доста забавно. Може би в този момент с новия треньор Лудогорец ще стартира да записва положителни резултати. Те щяха да изгубят точки и против Славия, в случай че не ни бяха вкарали гол в последната минута. Тогава извадиха шанс. Дали ЦСКА ще е първенец, дали Лудогорец, за мен няма изключително значение - за мен значително това няма да е български първенец. Лудогорец като имат куп чужденци и какво - падат като хазаин от Пирин.

Искам да виждам повече българи в тимовете, това е най-важното. Не че имам нещо срещу чужденците, само че да са класни и да е с мярка. Трябва да има българи! В Лудогорец имат четирима-петима, в този момент и с Тодор Неделев, ЦСКА имат още по-малко. Мисля си, че ЦСКА 1948 ще завоюва мача в неделя, с което могат да се намесят и те в битката за купата. Което не би било нещо неприятно, те имат повече българи в своя състав ", сподели Стефанов.

Той поздрави и легендата на Славия Чавдар Цветков, който през днешния ден става на 70 години.

" Чаво е същински славист! И огромен мъжага! Мога да кажа, че от легендите на Славия, които останаха, той е номер 1. Чаво в никакъв случай не съобщи Славия, в никакъв случай не направи нещо срещу Славия, в никакъв случай не спря да споделя, че е славист. Той постоянно е носил Славия в сърцето си. Един доста огромен футболист. Шами, Чаво, Ларгов, Мони Симеонов - слависти с огромни букви ", разяснява босът на " белите ".
 Големият Чавдар Цветков стана на 70 години
Големият Чавдар Цветков стана на 70 години

Славното ляво крило е роден на 8 март 1953 година в Своге
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР