Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира информацията, че е осъден

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира информацията, че е осъден
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Не съм расист! Не трябва да има повече клубове на хранилка

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява информацията, че е наказан за расизъм. Шефът на " белите " приказва и за обстановката в родния футбол след парламентарните избори, извършени през уикенда.

" Аз не мисля, че съм расист. Това не е правосъдно решение, а такова на комисия. Над нея има други, по-висши инстанции. Пак дублирам - не считам, че съм расист. Просто един дописник реши да натрупа известност на мой тил. Най-добре обаче се смее този, който се смее финален. Баба ми обичаше да споделя, че рано или късно идва Видовден. За всички.

Смятам, че държавната ясла свърши за всички! Каквото било, било. Който ял от баницата, ял. Свърши тая. Ще стягат коланите. Ако Радостин Василев в действителност стане министър на спорта, уповавам се да покаже нужните качества. Той е младеж, нека се покаже обективен и почтен. Надявам се да направи нужното освен футболът, само че и спортът в България да се развива.

Бих му предложил да направи по този начин, че да възвърне междуучилищните шампионати, кварталните надпревари, както е по света. И не би трябвало да има повече клубове на хранилка! И 100 000 лв. да има общо за професионалните клубове, да се разделят тези пари сред всички. Надявам се, че Радостин Василев ще бъде един съзнателен състезателен министър ", съобщи Венцеслав Стефанов пред " Спортал ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР