Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира горещата тема около домакинството

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира горещата тема около домакинството
Коментари Харесай

Венци Стефанов за горещата тема Бистрица: Стига глупости!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява горещата тематика към семейството на ЦСКА 1948 на ЦСКА - София. Според шефа на най-стария столичен тим е редно дуелът да се играе в Бистрица.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Стига нелепости! Има си разпоредба, има си хазаин на мача, който има лицензиран стадион. По устав домакинът дава избран % от общата численост билети на госта - в Бистрица броя е толкоз. По тази логичност почитателите на Барселона могат да изискат да не гостуват на стадиона на Осасуна да вземем за пример, тъй като е с дребен потенциал, а ще са 20 000 и да се реалокира мача в Каталуния. Това не е съществено, на всички места по света има огромни игрища, има по-малки и т.н. 
 Министерство на вътрешните работи с изказване за ЦСКА 1948 - ЦСКА - София, мнението на полицията съответствува с настояването на гостите Министерство на вътрешните работи с изказване за ЦСКА 1948 - ЦСКА - София, мнението на полицията съответствува с настояването на гостите
На Столична дирекция на вътрешните работи каква им е функционалността, в случай че не могат да се оправят с един футболен мач? Отцепва се избран периметър към стадиона, позволяват се нататък единствено хората с билети, а другите - до такава степен. Феновете нямат работа да вършат простотии пред къщите на хората. Полицията не може да се оправи с това ли? 
 ЦСКА 1948 с писмо до кметовете на Панчарево и Бистрица ЦСКА 1948 с писмо до кметовете на Панчарево и Бистрица
Не намирам за редно ЦСКА 1948 да заплаща наем на Националния стадион " Васил Левски ", откакто с тези пари могат да платят на служителите на реда за защитата в Бистрица. Ако се случат ексцесии, полицията защо е тогава?! Трябва да се съблюдават законите, ние сме правова страна. Моите почетения към всички, почитам почитателите на ЦСКА, само че в тази ситуация е редно да има равнопоставеност и да се съблюдава правилника ", сподели Стефанов пред Sportal.bg .

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР