Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори пред медиите дни

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори пред медиите дни
Коментари Харесай

Стефанов: Момчето от ЦСКА извърши безобразие срещу Георги Петков

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, приказва пред медиите дни след случая сред Георги Петков и Жорди Кайседо от ЦСКА. Стефанов подчертава, че е било осъществено "безобразие " по отношение на ветерана на "белите " и упрекна очевидно нападателя на ЦСКА след случая.

"Безобразие бе осъществено от този футболист. Знам, че има последователи на „ аления “ клуб, само че не може да се съпостави с нищо мълчанието на публицистите, на хората, които гледаха мача. На ръководителите във футболния съюз, защото първо има засада, след това има удар с ръка в главата. Тежко нарушение, няма даже забележка. Дузпа за Славия не се присъжда, а съдията се чудя по какъв начин не го изнасилиха управлението на ЦСКА. Те какво ли не направиха, само че всичко остава безмълвно “.

„ Днес се е случили с Петков, множеството от вас познават Жоро от години. И знаят, че Жоро потегля с крайници напред. Човекът Георги Петков не го прави това против това „ черното “ момче, защото се опасява да не му нанесе тежко проваляне. Отсреща обаче не среща същото нещо. Не среща и измежду вас, огромна част от вашите ръководители три дни ми пълнят главата с тази прословута кола за спешна помощ. Нека турят една верига с коли за спешна помощ. Това няма да промени нищо. Първо е грижата за хората и футболистите. Не желая повече да приказвам, защото мога да кажа още доста неща и да засегна доста хора “, разяснява президентът на Славия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР