Президентът на Славия Венцеслав Стефанов гостува в поредния епизод на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов гостува в поредния епизод на
Коментари Харесай

Чичо Венци: Има 4-5 момчета от съдиите, които така са хванати ниско долу, че няма мърдане

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов гостува в следващия епизод на " Шампионски игри " по gospodari.com. Той разгласи, че знае кой ще е първенец.

" Нашите цели са да играем добър футбол, да се изкачим в класирането. Дай Боже да успеем да потвърдим, че ние, славистите, имаме сили да създадем шампионата по-интересно и че фалстартът ни не значи нищо. Знам кой ще е първенец, нищо не е в положение да извади Лудогорец от купата. Те имат 50 футболисти ", показа босът на белите.

" Черно море е огромната изненада. Имат спретнат тим. Илиан работи дълго време с тези футболисти, знае по какъв начин да ги стимулира. Всичко зависи обаче от представянето на Лудогорец. Но и Черно море имат относително къса пейка. Прогнозирам " хикс " на мача в Разград. Има 4-5 момчета от съдиите, които по този начин са хванати ниско долу, че няма мърдане нито вляво, нито вдясно. Но има и доста правилни, които могат да свирят, само че не получават задоволително късмет, тъй като не могат да изпълнят поръчката такава, каквато би трябвало да бъде. Аз съм се обаждал на съдии. Като ти отрежат главата като на яре, ти какво би трябвало да направиш друго?!

Аз не съм Господ и като ми ударят един пестник да обърна и другата буза. Особено Георги Кабаков в Пазарджик. 28 години съм във футбола ни. Чувствам се обезчестен. Във ВАР буса отидох от мръсотията. Не зная още какъв брой ще съм във футбола. Наско Сираков има най-голяма заслуга за купата на Славия 1996 година. Имам и различен безценен спомен - купата във финала с Левски 2018 година ", показа някогашният член на Изпълкома.

Той не пропусна да избъзика сините. " Левски по този начин и по този начин не са си платили седалките, дето изпотрошиха от две години, а Краев седи и гледа телевизия. Ами да ни го дадат и да ни помогне малко. Те и Левски започнаха да строят нов стадион, само че още нямат козирка, още са кабрио ".
 Чичо Венци: Бербатов въобще не го броя, че може да завоюва Конгреса
Чичо Венци: Бербатов въобще не го броя, че може да завоюва Конгреса

" Няма нито един работен ден "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР