Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е учуден защо полицаите не

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е учуден защо полицаите не
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Защо полицаите не се намесиха?

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е изумен за какво служителите на реда не са се намесили, позволявайки на почитателите на Левски да чупят седалките на стадион " Славия ". Както е известно, " сините " завоюваха с 2:0 гостуването в " Овча купел ", а ентусиастите на клуба от " Герена " вилняха в бранша, в който бяха настанени, изразявайки неодобрение против скъпите билети за дуела - по 20 лв..

" Без да влизам в спор с управлението на Левски, считам, че е извънредно време да си решат проблемите с почитателите си. Освен че нанасят вреди на противниковите тимове, нанасят вреди и на себе си ", сподели Стефанов при гостуването в bTV.

" Сега се опитваме да оправим бранша. Ремонтът ще ни коства към 50 хиляди лв., само че това не е толкоз значимо. По-важното е, че преди мача желаеха да има 120 служители на реда, които да могат да управляват двете им фракции, които враждуват. По принцип нашите дуели се охраняват от частна компания и до момента не сме имали проблеми, в това число и против ЦСКА като играхме ", изясни Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР