Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е убеден, че нещата в

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е убеден, че нещата в
Коментари Харесай

Шефът на Славия: Убеден съм, че предстоят добри неща във футбола

Президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов е уверен, че нещата в българския футбол ще се оправят. Той още веднъж бе определен за член на Изпълкома на БФС на извършения в края на предходната седмица конгрес. На него за четвърти следващ мандат бе определен Борислав Михайлов.

Убеден съм, че нещата ще бъдат по-добре. И то посредством, че ще имаме по-голяма помощ от ФИФА и УЕФА и повече клубове ще си оказват помощ за тяхното битие. Повечето хора споделят, че БФС не прави нищо. Но не е по този начин. От 1994 година съм и зная какво сме минали през тези години. Но когато даваш пари за спорт, даваш пари за обучение и за опазване на здравето. И едно дете става същински човек. Трябва да се родят 15 вундеркина, с цел да се получи нещо незабавно и да успеем да се класираме на огромен конгрес, сподели Венцеслав Стефанов . Той засегна и тематиката с чужденците в българския футбол.

Тенденцията за жалост е да се усилва броя на чужденците. БФС би трябвало да се намеси, само че такива са законите в Европа, само че това не оправдава никой и не лишава от опцията общините, страната, БФС да оказват помощ на подрастващите, добави Венцеслав Стефанов . Чуйте още от него:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР